Πιστωτικές Κάρτες

Οι πιστωτικές κάρτες είναι από τα σημαντικότερα προιόντα των ελληνικών τραπεζών. Τις πιστωτικές κάρτες οι καταναλωτές τις χρησιμοποιούν για αγορές καταναλωτικών αγαθών, ώστε να μη χρειάζεται να συναλλάσονται με μετρητά. Για αγορές προιόντων με άτοκες δόσεις, αλλά και σε πολύ μεγάλο βαθμό, ειδικά στην σημερινή δύσκολη οικονομικά συγκυρία, για ανάληψη μετρητών.

Οι πιστωτικές κάρτες είναι ένας έμμεσος (με τις αγορές) αλλά και άμεσος (ανάληψη μετρητών) τρόπος δανεισμού, που σε σχέση με τα υπόλοιπα δανειακά προιόντα των τραπεζών έχουν τους ευνοικότερους όρους για τις τράπεζες.

Σε αυτό το τμήμα του moneyinfo θα σας παρουσιάσουμε μια σειρά άρθρων για τις πιστωτικές κάρτες που βασικά αφορούν την σωστή χρήση τους καθώς και έναν πλήρη κατάλογο με τις πιστωτικές κάρτες που διαθέτουν οι ελληνικές τράπεζες στους πελάτες τους.

Πιστωτικές κάρτες κατάλογος

Ένας ενημερωτικός κατάλογος με τις πιστωτικές κάρτες που διαθέτουν στους καταναλωτές οι τράπεζες στην Ελλάδα

Πιστωτικές κάρτες της Εθνικής τράπεζας

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας προσφέρει μια μεγάλη σειρά από πιστωτικές κάρτες. Go Visa, Go Mastercard, Gold Mastercard, Platinum Mastercard, Visa Electron, Eurocard είναι οι κλασικές πιστωτικές κάρτες. Σε συνεργασία με επιχειρήσεις και έπειτα απο ειδικές συμφωνίες η Εθνική τράπεζα προσφέρει και μια σειρά ειδικές πιστωτικές κάρτες όπως την AB Visa, My club card, Easy Buy. Ανάμεσα στις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής τράπεζας για ειδική χρήση είναι η My Cash.

Πιστωτικές κάρτες της Alpha Bank

H ALPHA BANK προσφέρει τις κλασικές πιστωτικές κάρτες Alpha Bank Bonus Visa, Alpha Bank Bonus Mastercard και Alpha Bank Bonus American Express. Εκτός από αυτές τις πιστωτικές κάρτες προσφέρει επίσης ειδικές σειρές καρτών μέσω συνεργασιών ή κάρτες με ειδικά προνόμια. Μερικές από αυτές τις πιστωτικές κάρτες είναι οι WIND Bonus American Express, WIND Bonus Visa, Aegean Bonus Visa, Fokas Bonus American Express, Dynamic American Express, Blue American Express, Olympic American Express. Ιδιαίτερο χαρακτήρα σε σχέση με τις υπόλοιπες πιστωτικές κάρτες της APLHA BANK, έχει η Χρυσή Alpha Bank Visa που πρωτοεκδόθηκε με την ευκαιρία της διοργάνωσης των ολυμπιακών αγώνων στην Ελλάδα το 2004 και η οποία συνεχίζει να προσφέρει προνόμια στους κατόχους της αλλά και η Alpha Bank Enter Visa που σας προσφέρει την δυνατότητα συναλλαγών από τον συνδεδεμένο τραπεζικό σας λογαριασμό.

Καζίνο πιστωτικές κάρτες

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ